Přeskočit na hlavní obsah

Hra s ohněm, L. J. Shen

Knihu Hra s ohněm napsala americká autorka L. J. Shen a řadí se mezi romány pro ženy.

Kniha mě přenesla do vysokoškolského života dvou hlavních hrdinů Westa a Grace. Na nich se mi nejvíce líbilo, že on nebyl nechutně bohatý a ona nebyla dokonalá. Úplně jako první se v příběhu dozvídáme, co se jim dříve stalo, aby jsme pochopili jejich chování.
West je takový ten typický bad boy, který svým namyšleným chováním zakrývá své trápení. Na jednu stranu dokáže být starostlivý a zodpovědný, ale na tu druhou i násilnický a výbušný.
Hra s ohněm, L. J. Shen

West potřebuje peníze, proto se nechá zaměstnat ve Food trucku, kde poznává Grace. Grace je zase úplně jiná, než West. Sice je silná, za to všechno, co se jí stalo, ale tak strašně chce, aby si ji nikdo nevšímal a úplně nejlepší by bylo, kdyby mohla být neviditelná. Ve zkratce. West má jizvy na duši, Grace na povrchu.
Díky společné brigádě se sbližují a zjišťují, že jsou stejní a hodně věcí mají společných. Dokážou si vzájemně pomoct a vytáhnout se ze dna? Nebo si navždy zlomí srdce, které se roztříští na milion kousků a nikdo je už nedá dohromady?

Autorka má skvělý styl psaní. Myšlenka příběhu je nádherná. Skvěle jsem si u knihy odpočinula a přišla na jiné myšlenky. Jediné, co příběhu můžu vytknout je to, že jsem se ze začátku chvíli nudila, než se to pořádně rozjelo.

Hodnocení 4,5/5

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Placebo, Baja Dolce

Knihu   Placebo   napsala moje oblíbená   slovenská autorka Baja Dolce  a řadí se mezi   romány pro ženy . Je to vydání, které spojuje všechny tři části (On, Ja a My) do jedné knihy. Baji, velmi pěkně ti děkuji za poslání e-knihy k recenzi. Ema pracuje pro firmu Pierce and Co, kde se doslovně srazí s Christopherem, synem majitele firmy a budoucím ředitelem. Oba mají své démony z minulosti, ale přesto je to k sobě láká. Ani jeden nerozumí svým citům k tomu druhému. Mají pocit, že si vzájemně pomáhají a léčí se. Je tomu opravdu tak nebo to bude jen krátkodobý placebo efekt? 

Kníhviazač, Bridget Collins

Knihu Kníhviazač napsala anglická autorka Bridget Collins a řadí se mezi fantasy . Emmett Farmer je učněm ve vazačské dílně. Vyrábí knihy a něco tajného a výjimečného do nich vkládá: Vzpomínky. Knihy jsou uložené na bezpečném místě, ale přeci jen jednoho dne Emmett najde jeden svazek, který nese jeho jméno. Jaké tajemství a vzpomínku v sobě ukrývá?

Deň naviac, Soňa Duchoňová

Knihu Deň naviac napsala slovenská autorka Soňa Duchoňová a řadí se mezi romány pro ženy . Sandra prožívá dokonalé manželství s Erikem. Jediné, co jí chybí je práce. Najde přesně takovou, která jí sedí. Ale ne vše je tak dokonalé, jak se na první pohled může zdát. Obzvlášť, když má Erik bratra, který je taktéž velmi přitažlivý a hlavně hodný. Může mezi Sandrou a Adamem přeskočit jiskra, i když je v manželství s Erikem? Ještě, než začnu o knize psát, bych vás chtěla upozornit, že se tu MŮŽE OBJEVIT SPOJLER . Takže pokud knihu plánujete číst, dál mé řádky nečtěte.